Bestil tid hos din lokale tandlæge i Bagsværd

06 oktober 2020
Astrid Pedersen

Mange danskere springer det årlige tandlæge besøg over – og det er rigtig ærgerligt. Det kan nemlig rigtig godt betale sig at lade en tandlæge efterse tænder og tandkød en eller to gange om året. På den måde får tandlægen nemlig en chance for at vurdere om der skulle være tilløb til diverse dårligdomme og lidelser i tænder og tandkød – for eksempel karies eller parodontose.

Det er ikke sikkert at du selv kan spore disse ansatser før det er for sent. Men det kan tandlægen med sit trænede blik og sit moderne røntgen udstyr som for eksempel kan afsløre syreskader mellem tænderne og abscesser eller inflammation under tandkødets rand. Og så vil tandlægen kunne iværksætte en forebyggende behandlings plan så du kan undgå smertefulde lidelser eller måske endda tab af en eller flere tænder.

Hvordan foregår et kontrol besøg hos tandlægen?

Når du således henvender dig til din tandlæge med henblik på tjek af tænder og tandkød vil tandlægen som regel indlede sessionen med en grundig tandrensning. Når først alt hvad der hedder plak og tandsten er renset bort fra tændernes overflade vil emaljen fremstå ren og skinnende. Og så kan tandlægen se om der skulle være huller i denne.

En anden gevinst ved tandrensningen er at dine tænder blive pæne og din ånde frisk – og dette er i sig selv gode grunde til at besøge tandlægen med regelmæssige mellemrum.

Tandlægen vil derefter tage røntgen billeder af din mund for som nævnt oven for at afsløre eventuelle problemer i anmarch. Og sluttelig vil han eller hun måle dine tandkøds lommer for at se om de er så dybe at det kan give anledning til problemer.

Hvor finder jeg en tandlæge nær Bagsværd?

Tandlægerne Søborg er din lokale tandlæge klinik i Bagsværd – du kan læse mere, og bestille tid til en indledende konsultation på tandlaegernesoeborg.dk