Få malet din træterrasse af et malerfirma

07 august 2020
Lotte Hindsberg

Noget af det mange danskere elsker er at udnytte de sjældne sommerdage på deres træterrasse. En dag med gang i grillen og omringet af mennesker de elsker og holder af. Derfor har de fleste også en terrasse hvis de har et hus eller et sommerhus. Den terrasse skal med jævne mellemrum gåes efter og males, for at den forsat ser pæn ud og ikke rådner. Det er et arbejde du selv kan gøre eller du kan få et malerfirma i Holbæk til at varetage opgaven.

Få sandblæst terrassen først

Inden der males er det en god ide at starte med at få træterrassen sandblæst først. Det fjerner den gamle maling, mulige glatte grønne alger samt skidt og snavs. Sandblæsningen efterlader terrassen rå og ren. Den skal have tid at tørre inden den males så der ikke er risiko for at der kommer fugt og svamp.

En sandblæst terrasse er nemmere at gå igennem og evt. udskifte gamle søm og rådne planker. Det samlede resultat bliver også langt flottere og vil holde længere end hvis man blot har fået malet oven på det nuværende. 

Tjek kvaliteten af malingen

Når du får et tilbud af en eller flere malere, er det en god ide også at bede om oplysninger om hvilken type maling firmaet benytter sig af. Du bør undersøge om det er en maling af god kvalitet. Det endelige resultat vil blive bedre og din træterrasse vil holde længere og der skal først males igen senere, end hvis der er brugt en mindre god maling. Derfor er det vigtigt at man ikke alene fokusere på prisen, når de forskellige tilbud skal vurderes og en maler skal vælges. 

Brug også tid på at undersøge hvad tidligere kunder har haft af oplevelser og om de har været glade og tilfredse med maleren og resultatet.