Få malet dit sommerhus af en maler

07 september 2020
Lotte Hindsberg

Hvis du er den glade ejer af en sommerhus så skal det vedligeholdes og males fra tid til anden. Det samme gælder også hvis du har en træterrasse og andet træværk. 

Inden du får malet hvis du vælger at få en maler til at udføre opgaven, kan det være en god ide at starte med at få sandblæst væggene uanset om de er af træ eller muret.

En sandblæsning vil fjerne gammel maling, skidt og snavs og efterlade væggene helt rene. Det gør det nemmere at se om der er brug for reparationer inden der skal males. Det vil også gøre opgaven nemmere og efterlade væggene langt flottere når de er blevet malet. 

Der er vigtigt at huset får tid til at tørre inden det males så der ikke kommer fugt. Du kan f.eks. få en maler i Aalborg til at male dit sommerhus.

Brug tid på at finde den rigtige

Sæt tid af til at finde den rigtige maler eller håndværker i det hele taget. Det er tid der er givet godt ud og vil spare dig for frustrationer og penge, men det vil også medvirke til at det endelige resultat bliver som du ønsker det. 

Det er vigtigt at du ikke alene fokusere på prisen. Det kan blive dyrt at købe billigt. Der er stor forskel på maling og hvis den maling der er brugt er for billig vil det hurtigt kunne ses på dit sommerhus og det skal males om igen. Det kan også være nødvendigt at male flere gange. Omvendt vil en god kvalitesmaling holde og dække bedre og du kan vente længere tid inden det er nødvendigt igen at få malet.

Kontakt mindst 3 forskellige malere og bed dem om at sende et skriftligt tilbud, samtidig med at de skal fortælle dig hvilken maling de benytter sig af.