Få ren og dejligt luft indenfor!

26 juli 2020
Signe Hansen

Du kender helt sikkert følelsen. Efter en lang, mørk vinter kommer der endelig en lille smule sol og noget dejligt varmt vejr. Men der er intet som kombinationen af varmt vejr og blomstrende planter, der kan skabe et lummert og indelukket indeklima.

Her kommer ventilationsanlæg ind i billedet. Et anlæg, der renser luften skaber ren og frisk luft indenfor og gør det rart at opholde sig i rummet. Essentielt for et sådan anlæg er, at filtrene bliver skiftet engang imellem, så alt støvet og skidtet i luften, der bliver fanget af filret, bliver smidt helt ud. Hos filternew.dk kan du se et stort og bredt udvalg af filtre fra Genvex. Køber du dem online får du dem leveret inden for 1 eller 2 hverdage – hurtigt, nemt og sikkert!

Filternew.dk har et godt sortiment af G4, G4 planfiltre og F7 pollenfiltre. Mens et g4 filter skal skiftes 2 til 3 gange om året for den bedste luftkvalitet kan du nøjes med at skifte et F7 filter 1 til 2 gange årligt, og det bliver klart anbefalet, at du skifter dine filtre frem for at rengøre dem. Denne anbefaling er grundet den besværlige rengøringsproces, der indebærer, at funktionen i filteret vil blive ødelagt, hvis du støvsuger filtret eller rengør det med vand.

Men når man tænker på, hvor mange partikler både fra udenfor husets fire vægge og indefra, som filtret kan opfange er det bestemt investeringen værd – og så selvom du skal udskifte filtret en gang i kvartalet. Et filter fra Genvex renser luften og sikrer, at du ikke trækker unødige skadelige partikler ned i lungerne. Derudover bliver luften og dit indeklima også mærkbart behageligere at opholde sig i.

Filternew.dk har hjemme i Borup i Danmark, men de forsender til hele landet, og hvis du er i tvivl om hvilket genvex filter, der passer bedst til dit behov, så står der et stort og kompetent hold af medarbejdere klar til at guide dig og hjælpe dig i dit næste køb.