Få stærke tænder og sundt tandkød med et årligt besøg hos din tandlæge

20 december 2018
Astrid Pedersen
Få stærke tænder og sundt tandkød med et årligt besøg hos din tandlæge

Vi ved alle sammen, at vi bør besøge tandlægen mindst én gang om året. Tandlægen kan, i forbindelse med dette eftersyn, afdække eventuelle skader eller sygdomme i tønder eller tandkød, og samtidig give tænderne en effektiv rensning, så de bliver flotte og skinnende. Desværre er der mange, som forsømmer dette besøg – af flere forskellige årsager.

Det er nok de færreste, som glæder sig til at sætte sig i tandlæge stolen og få stukket diverse remedier i munden. Mange er nervøse for, om der skulle vise sig større og mere omfattende problemer, som er særligt behandlings krævende. Og så er der dem, som ikke lige synes, at de har råd til den egenbetaling, et besøg hos tandlægen desværre stadig fordrer.

Få den bedste behandling hos din lokale tandlæge

Ud over det økonomiske, er der også en del mennesker, som lider af alvorlig tandlægeskræk. Tandlægeskræk er et reelt problem, som bør tages meget alvorligt. Det forholder sig nemlig sådan, at mennesker med tandlægeskræk ofte aldrig nogen sinde kommer af sted til tandlægen – og derfor risikerer de, at deres problemer blot bliver værre.

Tandlægeskræk er en decideret angst tilstand, som ikke har noget at gøre med, om man ikke lige føler man har råd eller tid til et tandlæge besøg. Og derfor er det vigtigt, at personalet på tandklinikken – såvel klinik assistenter som tandlæger, tandplejere og tandteknikere – er særligt trænede til at håndtere patienter med tandlægeskræk.

Plus1 – din lokale tandlæge klinik med fokus på den bedste behandling

Hvis du leder efter en tandlæge, som har erfaring med behandling af patienter med tandlægeskræk, bør du tage et kig på plus1.dk. Her finder du dygtige tandlæger og tandplejere, som står parat til at give dine tænder et grundigt eftersyn – selvfølgelig under hensyntagen til din angst og med lydhørhed over for dine behov. Læs mere på hjemmesiden plus1.dk