Find den rette dyreklinik til din nye firbenede ven

Dit nye, firbenede familiemedlem fortjener det bedste, du kan give ham eller hende. Når du først har valgt at adoptere en hund eller en kat, har du samtidig påtaget dig ansvaret for dyrets liv og velbefindende. Dette indebærer, at du skal sørge for hundens eller kattens korrekte kost, at dyret har et behageligt sted at hvile og søge ro, og at det har mulighed for at udleve sin natur.

For eksempel skal de fleste hunde jævnligt luftes og aktiveres gennem leg – og katte skal have lov at bygge huler, hvor de kan trække sig tilbage fra menneskelig opmærksomhed. Dertil kommer pelspleje og almindelig sundhedspleje. Og da dyr ikke altid selv kan finde ud af at gøre opmærksom på, at der er noget galt, er det vigtigt at have en god dyrlæge, som er skarp på diagnosticering og vurdering af dyrets almene helbred og sundhedstilstand.

Vælg en fast tilknyttet dyreklinik, og få den optimale behandling af dit kæledyr

Hvis du vil være sikker på, at din hund eller din kat får den mest indsigtsfulde behandling, skal du vælge at lade dyret tilknytte en fast klinik, fra det øjeblik, du overtager dyret. Især hvis dit nye familiemedlem er hvalp eller killing, kan det – og du – få stor glæde af en fast dyrlæge.

Med en fast dyrlæge skabes der konsistens i dyrets sygdoms- og helbreds historik. Dyrlægen, som har fulgt dyret igennem en årrække, vil kunne iagttage dyrets udvikling, og dermed have stærkere forudsætninger for at kunne forudse eventuelle problemer som for eksempel overvægt – og vil kunne vejlede på baggrund af sin vurdering. Samtidig har din hund eller din kat mulighed for at opbygge et tillidsforhold til dyrlægen, og vænne sig til de dufte og lyde, som er i klinikken.

Bor du i Værløse eller omegn, kan du med fordelvælge Værløse Dyreklinik som din faste dyrlæge Værløse.