Inspiration til bolig og indretning

25 oktober 2021
Steffen Petersen

advertorial

Det kan være svært at indrette sit hjem og beslutte, hvilke møbler der passer bedst sammen og som skaber lige præcis den stil, man ønsker i sit hjem. Det er jo heller ikke for sjov, at der er nogle, der uddanner sig i design og indretning. Vi vil dog forsøge at hjælpe dig, så du forhåbentlig kan klare opgaven selv, ved at give dig noget inspiration til valg af møbler og interirør i dit hjem. 

 

 

1. Når du skal vælge møbler til spisestuen 

Når du skal vælge møbler til spisestuen, så er det primært et spisebord og spisebordsstole, som er de store møbler i dette rum. Der findes et væld af forskellige muligheder, når du skal vælge et spisebord, uanset om det skal være rundt, firkantet, hvidt, brunt eller noget helt andet. Det er i dag blevet særdeles populært at have et plankebord og her er der igen mange muligheder. Du kan nemlig både vælge et lyst eller et mørkt og du kan få det i forskellige størrelser. Hvis du vil vide mere om mulighederne for at købe et plankebord lavet af snedkere, så læs mere her https://www.hipstory.dk/collections/plankeborde

 

2. Når du skal vælge møbler til stuen 

Når du skal vælge møbler til stuen, så er der lidt flere beslutninger, der skal træffes. Her skal du nemlig både vælge en sofa, et sofabord, et fjernsyn og måske nogle kommoder eller vitrineskabe? Mulighederne er mange og det gør det bestemt ikke nemmere at indrette et rum, når du skal finde så mange møbler, der passer sammen. Har du valgt et plankebord i spisestuen, så kan du vælge at køre denne stil videre og købe et sofabord i samme slags træ. På denne måde skaber du en rød tråd gennem rummene og for at sætte prikken over i’et, kan du vælge nogle farver, som skal gå igen i begge rum på f.eks. malerier, vaser osv.