Køb noget lækkert garn og kom med på strikketrenden

27 april 2021
Mathias Nielsen

Mange er de seneste måder begyndt at strikke. Frem for at være en ting for gamle damer, så er strikning nu blevet helt moderne og alle aldersgrupper strikker nu på livet løs. Med strikning får du afløb for din egen kreativitet, idet du selv kan designe, hvordan dine ting skal se ud. Elsker du orange, så kan du nemt strikke orange tøj til dig selv. Supersmart!

Disse ting kan du strikke som nybegynder

Halstørklæde

Hvis du ikke har så meget (eller måske ingen) erfaring med at strikke, så kan en nem opgave være at strikke et halstørklæde. Halstørklæder er som udgangspunkt relativt simple fordi de er firkantede og dermed ikke kræver variationer af forskellige strikketeknikker. Skal du strikke et halstørklæde, bør du vælge en type garn som varmer og som ikke kradser.

Sokker

Omend sokker er lidt mere komplicerede end et halstørklæde, så er de små projekter, som hurtigt kan overstås og som er relativt ukomplicerede. Strikkede sokker kan være dejlige at have på om vinteren fordi de varmer lidt ekstra i forhold til almindelige bomuldssokker.

Sweater

En sweater er en strik-klassiker! Hvem vil ikke gerne lave sin egen hjemmelavede sweater i lige netop de farver man selv godt kan lide? Eller få en i gave? Sweatre er noget der er meget brugt om vinteren i det kolde, danske klima, og derfor bør du lære at strikke sweatre, hvis du for alvor vil få noget brugbart ud af din strikning.

Ligemeget, hvad du vælger at gå i gang med, er der én ting der er sikkert: Du har brug for noget garn og nogle strikkepinde. Derfor bør du researche, hvilke farver og typer du godt kunne tænke dig at bruge, og derfra er det bare at få bestilt det hjem og gå i gang med at strikke. Held og lykke med projektet!