Køkkenredskaber skal sorteres for sig

02 november 2021
Anders Lundtang Hansen

advertorial

En ting er, når man skal lave mad i køkkenet til sig selv og familien, og man har tid nok, og man så ikke kan finde det køkkengrej og -maskiner, som man skal bruge.

Men det kan blive rigtig kritisk, hvis man står med nogle gæster, som der venter på at få mad og har været sultne hele dagen, som man er ved at lave mad til, men man så ikke kan komme videre i teksten, fordi der er et redskab i køkkenet, man ikke kan finde.

Maden kan blive helt ødelagt af de grund, fordi man ikke kan finde de køkkensager, som man leder efter.

Har man måske en hel masse mennesker, som man skal lave mad til, så duer det specielt ikke, hvis folk render med ens køkkenredskaber uden at lægge dem tilbage, hvor man skal bruge dem, eller man finder dem frem for sent for at opdage, at der mangler nogle ting, eller noget er gået i stykker.

Lav et godt og fornuftigt system med de køkkenredskaber

Det kan ende i et stort skænderi, hvis man nu har smidt et redskab til køkkenet i opvaskemaskinen, og det så bliver lagt et sted hen, hvor den anden i køkkenet – eller en tredje eller fjerde – ikke kan finde det.

Er den person, der lagde redskabet væk, ikke hjemme, kan man ende med at skulle ringe og spørge efter redskabet.

Derfor er der næsten ikke andet for, end at når man flytter ind, får nyt køkken eller anskaffer sig nye køkkenredskaber, så bliver man enige om, hvor tingene skal ligge.

Hvis de ikke er i køleskabet i en ret eller aktivt bliver brugt, skal de i opvaskemaskinen eller vaskes op samt tørres af, og så skal redskabet hen på sin respektive plads i køkkenet.

Er man nødt til det, må man sætte sedler i køkkenet ved de steder, hvor redskaberne skal ligge, hvor der står, hvad der hører til hvor.