Ligger du inde med nogle gamle skillevægselementer?

16 februar 2021
Anders Lundtang Hansen

Nu er skillevægselementer ikke sådan nogle, man bare lige har stående ude i garagen; det forekommer i hvert fald sjældent.

Det er nok heller ikke noget, man lige samler på, det ville være en mærkværdig samling, for det ville nok optage en hel del plads, og man kan næppe tale om at få en samling komplet eller lignende.

Man laver jo ofte de skillevægselementer på bestilling, når de skal bruges til en bestemt opgave, hvor man lige kender til de specifikke mål og ved, hvor mange af den slags man skal bruge.

Det kan da ikke udelukkes, at man nogle gange laver nogle generelle, som man håber på at få solgt, hvor man så måske bare skal rette lidt til, for at de kan bruges til en bestemt opgave, så man ikke skal vente på, at de bliver lavet helt fra bunden.

Men det er som regel altid bedst at have dem så nye som muligt, så de ikke har stået og er blevet gamle.

Men måske er det i ens gamle hjem, at man er ved at renovere, eller hvor man er ved at rive et gammelt hus ned, at man har nogle skillevægselementer stående.

Andre er måske interesserede i disse skillevægselementer

Når man river huse ned eller renoverer dem, så ender man jo med en masse skrald, men dette skrald kan for andre være guld, og hvis man kan tjene lidt mønt på det, så er det jo bare med at udnytte den slags.

Man kan jo bruge al den kapital, man skal bruge, når man er midt i et større renoveringsprojekt, eller man skal bygge nyt.

Således kan man stå med hele eller dele af nogle skillevægselementer, som andre er interesseret i, om det så er private eller erhverv.

De kan måske skille dem ad og bruge delelementerne, eller de kan omdanne dem til noget andet brugbart.