Mad ud af huset over hele landet

06 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Når du står for at skulle holde en fest eller blot en hyggelig sammenkomst for venner og familie skal der lækker mad på bordet.

I mange tilfælde kan det være hyggeligt selv at kokkerere til en sådan anledning. Men så snart antallet af gæster sniger sig op over de ti kan det godt begynde at knibe med kapaciteten – især hvis du kun er i besiddelse af et køkken som holder standard størrelse.

Alene det at købe ind til en sådan middag eller frokost kan trække tænder ud. Du kan risikere at rende ind i problemer med hensyn til forsvarlig opbevaring af såvel råvarer som tilberedte retter – man løber temmelig hurtigt tør for plads i køleskabet.

Du vil efter al sandsynlighed komme til at bruge flere dage på at tilberede menuen. Og du kan også risikere at skulle svede over komfuret på selve dagen.

Slip for besværet med mad ud af huset

Det er rigtig ærgerligt på den måde ikke at kunne få det optimale ud af sin egen fest. Især fordi du faktisk har muligheden for at slippe både nemmere og billigere om ved bespisning af de mange gæster. Du kan nemlig vælge at bestille mad ud af huset fra et catering firma i stedet for selv at slave i køkkenet.

Når du bestiller mad ud af huset får du mulighed for at vælge imellem et hav af lækre og velsmagende retter. Du kan for eksempel vælge en traditionel tre eller fem retters menu som serveres kuvertvis.

Du kan også vælge retter til fad servering, for eksempel en oksesteg med garniture. Eller du kan vælge en lækker buffet bestående af alskens små og mundrette hapsere, kanapeer, antipasti, tapas, sliders mini sandwiches og lignende.

Klik ind på Kokken & Jomfruen og se de mange muligheder for mad ud af huset – og bestil festmåltidet online.