Mobil covers – effektiv beskyttelse af skærm og elektronik i din smartphone

21 september 2018
Astrid Pedersen
Mobil covers - effektiv beskyttelse af skærm og elektronik i din smartphone

Alle, som på et tidspunkt har oplevet at tabe deres smartphone på et hårdt underlag, kan skrive under på, at det er en nervepirrende oplevelse. I det splitsekund, det tager en smuk og dyr smartphone at finde vej fra lommen eller tasken til asfalten, fliserne eller cementen, når der at fare tusind tanker gennem hovedet på én. Overlever skærmen? Overlever elektronikken? Hvor meget koster det at få repareret en smartphone? Hvor lang tid tager det? Bliver den nogen sinde som ny igen?

Undgå grimme overraskelser – beskyt din telefon med et smart mobil cover

Heldigvis er der en del, som kan ånde lettet op. Men er du blandt de mindst lige så mange uheldige, og er din smartphone blevet smadret til ukendelighed (eller ubrugelighed), kan du med sikkerhed se frem til en dyr værkstedsregning og mange dage – måske uger – uden din smartphone. Hvis din smartphone rammer gulvet fra den helt rigtige vinkel, skal den ikke tabes fra særlig stor højde, førend såvel skærm som elektronik ødelægges. Og så er det næsten lige så dyrt at få repareret din smartphone, som det er at anskaffe en ny.

Alt dette kan du undgå, hvis du investerer de få hundrede kroner, som et robust og elegant mobil cover koster. Måske forbinder du mobil covers med de klodsede gummi covers, som skulle passe til alle modeller, men aldrig helt passede – og fik din slanke og strømlinede telefon til at ligne en radiobil. Men sådan er moderne mobil covers ikke.

Find dit nye mobil cover online

Hos lux-case.dk kan du finde mobil covers i alle tænkelige mønstre og farver. Mobil covers af nyere dato er både slankere og mere elegante end deres forgængere, og beskytter samtidig telefonen mere effektivt. Se det store og velassorterede udvalg af mobil covers og andet mobil tilbehør på https://lux-case.dk/