Smukke og inspirerende plakater – find dem online

26 november 2020
Astrid Pedersen

Leder du efter smukke og enkle dekorationer til væggene i din bolig? Så kan du med fordel overveje moderne plakater – eventuelt fra det danske firma ViSSEVASSE.

Hvem er ViSSEVASSE?

ViSSEVASSE er et Københavnsbaseret designstudie, ejet og drevet af grafisk designer Dorthe Mathiesen i samarbejde med manden Karsten og parrets datter Ronja.

Siden 2013 har ViSSEVASSE produceret smukke plakater, morsomme puslespil, stilfulde anledningskort, praktiske notesbøger, lækkert, genanvendeligt gavepapir samt forskellige rammer i varierende farver og materialer. Virksomheden er på samme tid vokset til 12 ansatte som deler familiens stolthed og glæde ved det spændende og inspirerende univers.

ViSSEVASSE sætter en stor ære i at fremstille kvalitets produkter som er blevet til på et grundlag af kreativitet og stor faglig kunnen. De flotte plakater vil med deres smukke motiver, deres enkle æstetik og deres lækre, rene linjer give anledning til både refleksion og drømmerier. Designerens vision er at skabe visuelle historier og vække følelser hos modtageren, således at plakaten bliver andet og mere end blot og bar dekoration.

ViSSEVASSE præsenterer et stort og velassorteret udvalg af håndtegnede og gennemarbejdede plakater som er skabt ud fra en betragtning om skønheden i det enkle. Plakaterne er frembragt ved hjælp af farver som internt er i harmoni og som giver et balanceret udtryk dine øjne kan altid finde ro og glæde i en ViSSEVASSE plakat som er et sandt frirum for sjælen.

Du kan finde ViSSEVASSE plakater til alle husets rum, her under stuen, soveværelset, badeværelset, entreen, køkkenet og selvfølgelig børnenes værelser. De douche farver og smukke motiver går rent ind hos de små, som også har behov for ro og balance i en ofte travl hverdag.

Du finder alle de flotte og spændende plakater samt andre produkter fra ViSSEVASSE i virksomhedens online shop – klik ind på https://vissevasse.dk/collections/vissevasse-plakater og se hele det store sortiment.