Tre gode fødselsdagsgaver til haveejeren

09 december 2021
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Skal du finde en gave til en, der er vild med at gå i haven, er du måske lidt i tvivl om, hvad det skal være. Umiddelbart kan det jo godt være lidt dyrt, hvis du skal købe nyt værktøj til haven. Særligt hvis det er store elektriske maskiner som hækkeklippere og græsslåmaskiner. Heldigvis findes der dog masser af gaver til haveejere, der ikke er så dyre. Dermed vil du altså sagtens kunne finde en, selvom dit budget ikke er så stort. 

En af de ting, som det helt sikkert kan være en god ide for dig at overveje, er en regnmåler. Den kan opsamle det vand, der falder i løbet af en uge. Dermed er det muligt for haveejeren at se, hvor meget vand der er faldet i lige præcis hans eller hendes have. Det sikrer, at han eller hun hverken får givet sine planter for meget eller for lidt vand. 

Et godt sted for dig at købe en regnmåler er hos gladegaver.dk. Det er en webshop, hvor de har en række forskellige former for gaver til haven. Det er derfor et oplagt sted at holde øje med, når du gerne vil købe gaver til haveejeren. Se mere på https://gladegaver.dk/regnmaaler 

image

Ting til fugle er også gode budgetgaver

Det er dog langt fra kun en regnmåler, der er en god budgetgave til haveejeren. For eksempel er ting til fugle også et hit hos de fleste haveejere. Fugle spiser nemlig en række af de insekter, som haveejere ikke er glade for. De er derfor altid interesserede i at tiltrække flere fugle til deres have. 

Du kan derfor for eksempel give haveejeren et fuglehus. Fugleforældrene har jo brug for at finde masser af mad til deres unger – det kan jo meget passende være insekter, som de finder i haveejerens have. Det giver altså både haveejeren noget at kigge på og mindsker antallet af insekter.